Benvinguts al nostre bloc

Si voleu les traces de les sortides pel GPS, demaneu-nos-les marviba23@hotmail.com

dimecres, 17 de febrer de 2010

Sant Climent de Llobregat

Btt

Fa uns dies vaig veure a la revista Probike que aquest any es tornava a fer la "Transcat" i vaig pensar que seria una bona manera de celebrar els 50 anys que faré el dia 6 de juny, si Déu vol.
En vaig parlar amb companys de Bttbadalona, Bttmania i Bttbellvitge i alguns es van animar.
En Carlos, que l'any passat ve preparar molt bé la Quebrantahuesos, va planejar un petit mètode d'entrenament que consisteix en fer força quilòmetres per anar agafant fons.
I la primera d'aquestes sortides una mica llargues la vam fer el dissabte passat, anant de Badalona a Sant Climent del Llobregat i tornant pel mateix camí.


Aquest és en Nor_bak, ben abrigat ja que el dia va ser molt fredD'en Carlos i Dojavi, els altres integrants de la sortida, no tinc massa material, ja que sempre anaven pel davant. Després de veure'ls en aquesta sortida, va quedar clar que ells sí que podran fer la Transcat


A estones va caure una mica d'aiguaneu. El Sol gairebé no es va deixar veure, només va il·luminar una mica el mar uns instants quan ja érem on s'acaba la carretera de les AigüesEn Raúl, en una aturada quan més fred feia, intentava escalfar-se una mica obrint els cordons per veure si millorava la circulació i es podia sentir una mica els ditsEn Carlos ha deixat de fumar fa uns mesos. Aquesta bona decisió per a la seva salud ja es comença a notar: ara corre molt més. Aquell 5-10% d'hemoglobina que tenia lligada al CO procedent del tabac ara ja està transportant oxigen a les cèl·lules i el seu rendiment és molt millorAquí ens queia neu granulada, que a la foto no es veu. Estem decidint si passem per dalt o per baix i guanya l'opció baixada per un contundent 4 a 0Ja veiem, a l'altra banda del Llobregat, l'ermita de Sant Ramon on ens aturarem per esmorzar. És curiós, no hi havia anat mai i en poc temps hi he anat dos cops: fa unes setmanes ens hi va portar el Pare Salvador, un claretià que fa uns anys ens va marcar -per a bé- en el seu pas per Montgat i que ara és a la Parròquia de la Cooperativa de Sant Boi i que vam anar a visitar amb uns amics.Encara triguem una mica per arribar a Sant Boi, ja que anem baixant una estona riu avall fins a trobar el pas que ens permeti creuar-lo. Un cop ho fem, hem de tornar amunt

Jo tenia una mica de por que no ens tanquessin, ja que fer una sortida així en un dia com el del dissabte no és massa normal, però finalment ens van deixat passar; es veu que avui dia hi ha molta gent que encara està pitjor que nosaltres i no ens van fer casJa estem arribant a dalt de l'ermita. Vull fer una foto a aquesta cabana de pedra seca, però trigo molt a obrir la màquina (amb els guants gruixuts costa força) i només es veu el lateral, un altre dia hi tornarem per fer la foto de la part del davantI ja hi sóc. En Dojavi i en Carsabi han pujat molt ràpid i ja fa temps que ens esperenEn Raúl s'amaga darrere del Nissan i gairebé no puc fotografiar-lo fins al finalEns aturem una mica per menjar-nos l'entrepà i, després d'un cafè al que ens convida en Carlos i que ens va molt bé, ens fem la foto oficial. Tot i el cafè calent, estem una mica arrupidetsEns queda una ràpida baixada amb una petita trialera cap a Sant Climent del Llobregat, on com sempre hi fa molt fredDe Sant Cliemnt tornem per carretera fins a Sant Boi i ja només ens queda desfer el camí


Aquí estem acabant un dels pocs trams de pedres de la sortida


Uau, sembla que ha agradatLa tornada ha estat per on havíem baixat, amb un corriol "nenaza-gay", com diu el Norbert, que ens ha deixat cansats, però satisfets. Després hem agafat la carretera de les Aigües, el camí de la Gossera Municipal i hem baixat per la pista habitual cap a Sant Llàtzer i la plaça Karl Marx.
Aquesta foto resumeix una mica com va en Dojavi: com una moto, a les pujades i a les baixades


De Karl Marx hem anat al Carrefour via Santa Coloma i finalment ens han sortit 100 km. Aquest és el perfil, amb una mica més de distància ja que de casa a Badalona hi ha uns 5 km.