Benvinguts al nostre bloc

Si voleu les traces de les sortides pel GPS, demaneu-nos-les marviba23@hotmail.com

diumenge, 14 de febrer de 2010

Repetició de la Prehistòrica amb Bttmania

BttDiumenge passat ens vam reunir setze bttmaníacs per repetir la Prehistòrica. Estava una mica cansat després de la sortida del dissabte, però com que la ruta i la companyia s'ho mereixien no hi podia faltar.

Aquesta és una mica de crònica de la sortida:
Al punt de sortida, mentre es fa l'hora, intento arreglar el fre del davant, que, com sempre últimament, m'està donant problemes. Sort que en Ferran em dóna un cop de mà, si no encara estaria allà barallant-m'hi. Amb l'ajuda d'en Ferran la roda ja gira, tot i fregar encara amb les pastilles, i puc fer la sortidaLa ruta passa primer pel costat d'uns campsperò aviat s'enfila de valent cap a la Serralada
En Chippie pateix una mica amb la seva Giant de 15 kg, però és el peatge que paga gustosament per poder baixar pels corriolsDesprés d'algun tram de pista alternat amb corriols força bonics, pugem fins al Dolmen, on en Diesel ens fa la foto de grup


Del Dolmen baixem per la coneguda trialera de l'Oreneta que, com sempre, faig a peu en el tram complicat.

En una cruïlla de camins ens aturem per menjar un entrepà i en Chus i l'Andreu comencen a fer de les seves


A partir d'aquí ja no conec tant el terreny i els corriols es fan més bonics que a la primera part del recorregut. També passem per algun tram que ja havíem fet a la "Corriols de Cabrils", tot i que sempre d'una manera més suau. Trobem també una mica de fang, però la temperatura és ideal i em permet anar per primer cop aquest any amb màniga curta.

L'arribada a La Roca es fa per una pista no massa maca, que desmereix una mica la sortida, però em comenten que això és típic de cada una de les edicions d'aquesta cursa.