Benvinguts al nostre bloc

Si voleu les traces de les sortides pel GPS, demaneu-nos-les marviba23@hotmail.com

diumenge, 30 d’agost de 2009

Sant Jeroni-Ermites-Vigia C

Btt en família


Aprofitant que fa bon temps i que ja es pot respirar sense suar, avui hem anat a fer una petita excursió per la part de dalt de Badalona i de Santa Coloma.

Hem pujat per Canyet i ara estem a Sant Jeroni. L'Oriol diu que té son, que està cansat, que té torticoli i que fa calor, però fa bona cara, com sempre. De tota manera, una mica de torticoli sí que deu tenir, ja que no pot girar-se gaireLa Margarida s'ho està passant bé, de moment no li fa mal resAquí tenim a l'Oriol radiant. Resulta que acaba de guanyar una aposta, que consistia en pujar el tram a partir de la torre elèctrica. S'ha preparat bé i, després de dos intents, ho ha aconseguit. I així s'ha quedat, pensant en com de ple quedaria el seu porquet-guardiolaDe l'ermita de Sant Climent hem anat al poblat ibèric i d'allí hem baixat cap al Vigia C, on a l'ombra fins i tot i hi feia fresca... ja tocava.
Del Vigia hem anat fins passat el dipòsit que hi ha a Can Franquesa, per poder veure millor el panorama del riu i del formiguer que s'estén a baix, amb els dipòsits de la Damm al fons mig buits després de les calorades que hem passatJa de tornada, ens aturem a la Plaça dels Llops, on el nostre fillet es menja un pastisset casolà de cabell d'àngel digne dels propietaris dels cabells. El que s'ha de fer per fer-lo pedalar: primer injecció monetària, després suborn culinariJa amb la panxa fora de perill ens arribem a la segona ermita, la de Sant OnofreI ja només ens queda baixar fins a la Hípica, on una mica abans he trobat aquestes flors que en Btv m'ajudarà a classificar i que fan una olor que m'encanta, podríem dir que és la primera de la tardorJa a Canyet m'he aturat per fer la foto d'aquest peculiar órreo gallec traslladat a BadalonaDe Canyet hem pujat per la vorera del lateral de la B-20 i hem arribat a casa ben contents després de fer 22 km i 400 m de desnivell.

2 comentaris:

Montserrat ha dit...

Mite'ls ells, d'excursió familiar abans de cruspir-se la paella amb conill!
On és la pubilla? No s'ha deixat subornar?
Se us veu molt feliços de suar la cansalada pedalant (però tampoc em feu enveja, eh?). I l'Oriol el més feliç de tots, menjant-se el pastisset de cabell d'àngel!!
No voldria ficar la pota, però aquesta flor que t'han d'ajudar a classificar, Pere, no és la del garrofer? És que justament m'he estrenat com a comentarista amb el reportatge dels garrofers, i m'ha semblat que també sortia per allà.
Molt curiós, l'órreo gallec-badaloní.
Petons!

Margarida i Pere ha dit...

La Natàlia estava preparant-se per la sortida de l'endemà, de 74 km; ara m'està dient que els suborns monetaris l'interessen força.

Sí que són flors de garrofer. La crònica la vaig posar primer a bttbadalona i ho preguntava per si un dels que hi entra, que és aficionat a la botànica, deia alguna cosa.

Els pastissets, boníssims. En va fer només set (tenia poca pasta) i es van acabar en pocs minuts.

L'orri es força gran, a la foto no es veu molt bé ja que hi ha un filat i no podia girar la màquina de fotografiar.