Benvinguts al nostre bloc

Si voleu les traces de les sortides pel GPS, demaneu-nos-les marviba23@hotmail.com

dijous, 18 d’abril del 2013

Badalona-Turó de l'Home: la festa de Bttbadalona (06-10-2012)

Btt



Aquesta sortida és la festa de Bttbadalona i cada any som més els que la comencem i els que arribem a dalt. Enguany celebràvem la X edició i havíem preparat nous trams corriolers i divertits. Jo tenia una mica de por, pensava que potser se'ns escaparia de les mans i que moriríem d'èxit. El recorregut estava provat i els nous trams em sembla que van agradar, tot i que allargaven una mica la ruta i augmentaven el risc d'acabar de nit, com a alguns ens va passar, però tot i això estava molt intranquil. Afortunadament, la sortida va ser gairebé perfecta, amb molts pocs incidents . 

Crec que ens hem de felicitar una mica tots, vagi la felicitació especialment pels que vau aconseguir pujar per primer cop a dalt, ja veureu com l'any vinent us costa molt menys. I als que no ho vàreu assolir també, sé que es pateix molt més al darrere que al davant.

Una altra troballa va ser la "ruta B", una ruta  alternativa pel riu, un encert que va permetre que els que no estaven tan forts com per fer la ruta "oficial" poguessin arribar al cim.

I si s'ha aconseguit tot això és perquè SOM UN EQUIP. Tots intentem col·laborar per a que la bici arribi al cim, posant-hi el nostre granet de sorra.





 Aquest és un vídeo on vaig intentar que sortissin tots els participants. Potser se'n va escapar algun, però ja veureu quants ciclistes ens vam reunir:



Si voleu veure milions de fotos i unes quantes cròniques, mireu el fòrum de Bttbadalona

I si us han vingut ganes de ser del grup, hi esteu convidats. Estigueu atents, l'onzena edició es farà a finals de setembre o a començament d'octubre. Entreneu una mica, que encara falten uns dies.
Us esperem!