Benvinguts al nostre bloc

Si voleu les traces de les sortides pel GPS, demaneu-nos-les marviba23@hotmail.com

diumenge, 27 de setembre de 2009

Tiana-Canet de Mar

Btt

En record d'en Xavi Novell, mort -un més- a la carretera aquesta setmana. El vídeo és de la Noe i en RibiEl dia 12 de setembre vaig sortir amb els amics bttbadalonins. Es tractava d'anar al Turó Gros i baixar fins a Canet de Mar per tornar en tren. Tot i que no vam arribar al Turó Gros, la sortida va ser molt maca i per això poso aquí la crònica que vaig escriure al fòrum de bttbadalona en tornar de la sortida:

Començo fatal, ja que ahir nit vaig posar el despertador malament: en comptes de les 22 h, vaig posar les 10 i, és clar, no ha tocat aquest matí.
Com que no tenia temps d'arribar a la Plaça, he pujat al Seminari per carreteraAl cap de molt poca estona, han arribat els sis bttbadalonins que faltaven i s'han disposat a ballar una sardanaA la cadena d'Alella encara l'estaven ballantCamí de Sant Bertomeu, se'ns ha afegit en Domingo i a Sant Bertomeu en Pere Garcia i el seu amic Joan. Aquí estan en Domingo, en Pere i en JFR posant-se en rotllana per seguir amb la sardanaAquesta és la foto oficial de la sortidaEn Roby, arribant a Can Bordoi, on ens hem aturat per menjar el primer entrepà i omplir els bidonsLa pujada al Corredor ha estat vertiginosa. En Surfer i en Domingo, que em sembla ho han fet en moto, ja havien fet fins i tot un cafè quan els altres hem arribat a daltEls mortals anem fent cimEn Pere no ho és de mortal: ahir es va fer la Pica d'Estats (8h30', sense comptar els descansos) i avui pujava cantant òpera tota l'estonaEn Digi està content, nosaltres també de retrobar-lo, després de molts diesLa pujada és dura, i el ritme tan ràpid que hem portat fa que arribem cansats i serrant les dents a dalt

I seguim ballant la sardana, però ara asseguts, que estem una mica cansatsAl Santuari del Corredor en Lluís, en Sergio i jo ens hem separat de la resta, ja que volíem trobar una Telefonista que ens havien dit que era molt maca.
Buscant la Telefonista, hem trobat una punxa que s'ha encaparrat de la roda d'en Silvester. Com que porta tubeless, no passa res. Però resulta que és un tubeless una mica peculiar, d'aquells de càmera i coberta, i han hagut de canviar la càmera.
Jo, a part de la foto, no he fet res, ja que estava massa ocupat amb l'8 en 1Hem seguit buscant la Telefonista, però no hem acabat de trobar-laI ja només ens quedava baixar, primer cap a Sant Iscle i després cap a Canet. Aquí estem amb cara de satisfacció després d'una de les baixades al 58% que hem trobat. La llàstima ha estat que les hem trobades en el sentit equivocat

Ja veiem CanetEn Silvester portava uns waypoints una mica peculiars, waypoints que hem trobat passejant per Canet i que ens han indicat perfectament el camí cap a l'estació. Són els GPS moderns, que tenen molts gadgedsSi voleu anar a la festassa, ja ho sabeuEn Lluís comprant els bitllets i en Digi meditantAquesta ha estat la part més dura de la sortida: saltar a l'andana a més de 5 metres d'alçada. El proper dia m'emporto una perxa o una cordaI això és tot (o part) del que ens ha donat aquest magnífic matí de btt. Dissabte vinent trobarem la Telefonista?