Benvinguts al nostre bloc

Si voleu les traces de les sortides pel GPS, demaneu-nos-les marviba23@hotmail.com

diumenge, 7 de juny del 2009

Parc Fluvial del Riu Ripoll

Btt en família







L'últim disabte de maig,la Margarida i jo vam fer una sortida pel Parc Fluvial del Riu Ripoll.
Fins fa pocs dies no hi havia estat mai, i abans d'anar-hi pensava que la zona no valia la pena, que trobaria molts polígons industrials i que l'aigua no estaria en massa bones condicions, però quan hi vaig passar al començament de maig em va agradar molt ja que és un lloc relativament fresc (si s'hi va d'hora), planer, amb molt bon camí i l'aigua està molt neta. A més, es veuen alguns animalons aquàtics que ens van alegrant la vista mentre pedalem.






L'hi vaig explicar a la Margarida i el dissabte hi vam anar. Primer vam pensar arribar-hi en cotxe per estalviar-nos la pujada per la Vallensana, però finalment vam decidir pujar pel camí que surt de Sant Jeroni i baixar pel carrers amb nom d'ocell de la Vallensana fins a Montcada.


La pujada és una mica dura per les cametes desentrenades de la Margarida, però ho fa amb moltes ganes






i molta alegria






Ja hem pujat força i tenim Sant Jeroni i la vall ben florida als nostres peus






En el corriol de la urbanització hi ha moltes flors que ens perfumen delicadament






Baixant per un dels volàtils carrers ens fa gràcia el número de la casa i fem la foto. Al senyor del cabell blanc que surt de la casa quan la fem no n'hi fa tanta i es planta a la porta amb posat de xèrif i cara de males puces fins que marxem






Un cop a Montcada vam anar a trobar el camí del riu passant pel carrer que voreja el Besòs. Vam trobar molt trànsit, ja que era una mica tard, i es va fer una mica pesat i fins i tot perillós: és millor passar per dins del poble.


Ja al riu vam anar pedalant cap amunt fins a fer una mica més de 20 km, moment en el qual vam aturar-nos per menjar una mica i vam donar mitja volta. Si haguéssim seguit una mica més ens hauríem trobat algun lloc on seure millor i també hauríem pogut travessar el riu per un parell o tres de ponts, però feia molta calor i havíem de tornar per la platja de Sant Adrià i haurien estat massa quilòmetres.


La baixada va ser força ràpida i ben aviat vam ser al Parc de Can Zam, on ens vam asseure una estoneta en una ombra que s'agraïa força.




Aquí tenim a la Margarida en marxa






i a Can Zam, a punt de reiniciar-la





i aquí fent puntetes






I ja ens quedava molt poc per arribar a la platja i passar pel passeig fins a Montgat, on ens vam fer unes fotos al costat de la barca Angeleta, ben contents després d'un bon matí de bicicleta i de fer uns 50 km.



Cansada però contenta, tot i el mal on l'esquena perd el seu nom elegant







Us recomano la sortida per fer-la en família, ja que hi ha força elements de distracció i, si sortiu de la vora del riu, cap perill o complicació.


Sortiu d'hora i no passareu massa calor!