Benvinguts al nostre bloc

Si voleu les traces de les sortides pel GPS, demaneu-nos-les marviba23@hotmail.com

divendres, 10 de juliol de 2009

Corriols per la Serralada de Marina

Btt


El diumenge passat vaig fer una sortida curteta però molt intensa i divertida amb els Saltamarges. I aquesta és la crònica que vaig penjar al seu fòrum:
Avui ens em trobat al Camp de Futbol Vell uns quants irreductibles o fredolics a qui no els espanta el sol, disposats a passar-nos-ho bé per la nostra Conreria.


Hem pujat per Can Sentromà cap a la Cartoixa i al corriol que surt d'un dels revolts ens hem dividit per tornar-nos a trobar a la pista que porta a Can Ruti.


No havia pujat mai per aquest corriol i pensava que seria impossible fer-lo sense caminar, però en Javier m'ha convençut i, intentant seguir la seva roda, he pogut arribar a dalt.


Aquí tenim la foto del guia ja a la pista de Can Ruti, amb la bici que estrenava avuiI en Jaume, després de pujar el corriol i encara amb cara de patimentUn cop a la pista hem pujat pel corriol que va cap al Seminari per passar cap al "Dipòsit" i el Vigia B. Aquí tenim en Joaquim en l'entrada del corriol que puja al Turó de la Malesai al Xavier fent una clara abans de posar-se en marxa
i al Marc dient-nos que la calor l'està afectant força i que ho està passant una mica malamentAquí estem pujant a bon ritme cap a la Coscollada de l'AmigóI aquest és en José Luis Gallego (Furinyaca), un amic i ex-alumne de la Margarida que feia la sortida amb els Bttbadalonis i amb qui ens hem trobat al DipòsitAquí en Marc i en Jaume ens han deixat per complir com a paterfamilias que són. Els que quedàvem, del Vigia B hem anat cap a la Pedrera per baixar pel corriol que porta a Sant Pere de Reixach, que tant en Xavier com un servidor hem trobat molt més tapat que l'últim cop que hi vam passar.


Del costat de Sant Pere hem baixat cap al riu i hem pujat cap al cementiri de Sant Fost, passant molta estona per corriols que en Paco CSI ha anat investigant.


Estem en al darrera de Sant Cebrià de Cabanyesi en Joaquim està pensant si anar de festa amb els nois que estan des del divendres ballant salsa a sobre del cotxeAl Xavier li fa gràcia la ideaI al Javier sembla que també li fa una certa il·lusió
Sort n'hi ha que al grup hi ha una persona responsable (un servidor) que ha aconseguit evitar aquesta maltempsada, això sí, després de molts esforços i raonaments.


Hem pujat pel corriol de les arrels cap a la urbanització i d'allà hem passat al Seminari, on ens hem tornat a dividir: els Xaviers han baixat cap a Tiana i en Joaquim i jo hem anat als 9 Pins..


Queda pendent saber qui ha arribat abans a casa seva, si en Xavi per carretera o en Javi per camí. I també queda pendent saber si s'ha ajupit en Xavi o s'ha estirat en Javi per fer-se el petó que han dit davant de tothom que es farien en arribar a casa.


En Joaquim i jo hem tirat cap als 9 Pins i allà, ben escalfadets amb tanta radiació i pujada, hem decidit baixar per les esses cap a casa després d'un altre bon dia de BTT


Aquest és el mapa de la sortidai aquí tenim el perfil