Benvinguts al nostre bloc

Si voleu les traces de les sortides pel GPS, demaneu-nos-les marviba23@hotmail.com

dissabte, 29 d’octubre del 2011

VALLROMANES (17-08-2011)

Btt

Després de molt temps de no fer-ho, recupero el plaer de ciclar a la tarda. Com que fa molta calor, per pujar a la Conreria intento passar per llocs no massa assolellats. Així, passo per un corriolet que puja a La Cartoixa des de Can Sentromà on trobo un ocell que té problemes en una de les ales i es va escapant corriol amunt mentre pujo intentant no espantar-lo massa.


Un cop a La Cartoixa


passo per un tram de pujada on em toca el sol i noto la calor de ple. Pujo com si anés al capdamunt del Mas Ram, però deixo la pista per agafar el divertit corriol que porta al Seminari i que es pot fer gairebé tot al damunt de la bici ja que les pluges del juliol no l'han afectat gaire. Del Seminari tiro cap al Turó d'en Galzeran, passant per la pista del darrera del Turó del Reig per evitar el sol. Un cop al Turó, des d'on puc veure tota la plana fins Montjuic,






m'atanso al Coll de Cera seguint el GR-92.


Al coll de Cera em trobo amb en Miquel, un veí de Tiana que s'està entrenant per fer la Transpirinaica, i fem la resta de la sortida junts. Passem pel darrera del Turó de can Colomer i enllacem amb el corriol divertidíssim de Can Cirera per arribar a Vallromanes. Per pujar de nou a la carena, agafem la pista més senzilla, la primera que surt a la dreta tirant riera de Vallromanes amunt. Per baixar cap a casa agafem el corriol que surt al camí de Teià, molt senzill i divertit, que ens porta fins Alella i ja només ens queda passar pel Camí de Baix d'Alella i la riera d'en Font per arribar-hi.

El mapa de la sortida


El perfil


El track és al wikiloc: