Benvinguts al nostre bloc

Si voleu les traces de les sortides pel GPS, demaneu-nos-les marviba23@hotmail.com

dissabte, 7 de maig del 2011

VALLROMANES I TORNADA PEL TUB (13-03-2011)



Havíem d'anar a Cabrils per repetir la "Corriols a Cabrils" que vam fer l'any passat, però la pluja continuada dels dies anteriors ens ho va fer repensar i vam sortir sense tenir massa clar on aniríem. Aquesta és la crònica que vaig penjar a Bttbadalona.com:

Després de la llevantada d'ahir, avui ens ha fet un matí preciós, amb molt de sol i visibilitat.
Al Dipòsit ens hem fet la foto oficial de la sortida, amb el Roby al mig, retrobat després de tants mesos entrenant la marató



Aquí ens ha deixat en Silvesterjm, i al Seminari se'ns ha afegit en Gordi, que encara feia olor de pólvora. Aquí el tenim a la segona foto, a la cadena d'Alella


En Silvesterbike ens ha portat a Vallromanes per la trialera E, D, que té unes arreletes que, molles com estaven, relliscaven com el gel i que segons en Roby s'han de passar ràpid, per no donar temps a la roda per relliscar.
Aquí s'acaba la trialereta


De Vallromanes hem pujat a la pista de la cornisa pel corriol que passa entre dues finques i que vam fer de baixada fa uns mesos seguint el track de la Trinxa. A la cornisa ens han deixat en Roby i en Gordi, la resta hem seguit camí de Sant Mateu. A la vora del Mirador ens hem trobat en Marc, un futur crac de la btt, que pujava rabent per la pista


Adéu, Marc!


El mas Sant Jordi del costat de Sant Mateu, que estava molt deixat, es va vendre fa un temps i ara l'estan arreglant.

Hi ha cavalls


Algun ciclista




Què fa en Linneo?


Valia la pena aturar-se un instant


No només hi ha cavalls, també hi ha estruços. Vull pensar que ens treu la llengua


Pino, han sortit els estruços una mica lluny. Espero que al mòbil la teva filla els vegi millor


L'arç ha esclatat, la primavera ja és aquí. Al fons tenim els castell de Burriac i la Creu de Montcabrer


Després de la sessió de fotos i de zoologia, hem baixat de nou a la pista de la cornisa per la trialera del darrere de la masia.
Aquí tenim en Surfer, que quan no hi ha cap trialera pel mig es transforma en una persona normal


Hem seguit baixant, ara per la trialera d'en David, que estava perfecta, per tornar a pujar a la pista de la cornisa, ja que l'objectiu era baixar a Alella per la trialera de l'Andrés. Un cop a Alella hem anat fins Montgat pel Camí de Baix d'Alella, i d'allà hem seguit fins Badalona per la platja.

Jo he seguit fent la meva mortificació personal, passant pel Tub. Un cop a dalt del Tanatori sempre baixo per una trialereta que em porta al costat de Can Sentromà, on molts cops em trobo uns amics especials. Avui, després d'una sortida tan zoològica, no podia passar sense fer-los-hi la foto:




I això és part del que ha donat de sí aquest bon diumenge de btt.

Clicant la foto del GPS podeu trobar el track penjat al Wikiloc: