Benvinguts al nostre bloc

Si voleu les traces de les sortides pel GPS, demaneu-nos-les marviba23@hotmail.com

dijous, 6 de gener del 2011

Corriols a Badalona (I) 11-12-2010



Tenim la sort de viure en un lloc privilegiat, on el mar i la muntanya són a tocar i el Parc Natural ens permet oblidar-nos de les presses i del soroll passejant o pedalant per camins i corriols que no s'acaben mai. I tot això amb un clima suau que ens permet sortir tot l'any.
I aquesta sort no la volem desaprofitar, per això ens falten hores per poder sortir i sentir el vent, el sol o la pluja a la cara mentre ens passegem per la nostra estimada muntanya.
I això és el que vam fer el dissabte 12 de desembre un grup de Bttbadalonins, amb una bonica sortida corriolera pels voltants de Badalona. Si en voleu més informació, podeu anar a Bttbadalona.com

Jo us poso un petit (i apressat) vídeo, amb alguna foto meva i altres d'en Diesel, el nostre "cap" a Bttbadalona, ja que aquell dia en vaig fer molt poques. Aquí el teniu:

Corriols a Badalona (I) from Pere Brufau on Vimeo.


I ja ho sabeu: sempre que en tingueu oportunitat, aprofiteu les meravelles que teniu al costat de casa. I si no teniu amb qui, i us ve de gust, a Bttbadalona us rebrem amb els braços oberts. Hi ha sortides de tot tipus, els dissabtes, els diumenges, els dimecres, nocturnes.... I podreu veure coses com l'església de Sant Pere de Reixac: